Primaria Teliu
Consiliul Local
Informații
Turism
  • Cultural
  • Sportiv
  • Agrement

Raggae pon di Hills 2014

Teliu a fost capitala muzicii Reggae in weekend. A sasea editie a Festivalului Reggae Pon di Hills a adunat din nou un numar foarte mare de iubitori ai acestui gen muzical iar la eveniment au fost invitati si mai multi DJ si cantareti de reggae din strainatate. Reprezentantii autoritatilor locale spun ca festivalul capata, de la an la an tot mai multa notorietate si au estimat că zilele acestea la eveniment au participat peste 1000 de persoane.

Ideea festivalului de raggae de la Teliu s-a nascut acum sase ani cand un grup de 30 de persoane a descopetit poienita de la Teliu.

De atunci, an de an, tot mai multi iubitori ai genului muzical cu influente jamaicane se aduna aici pentru a se bucura de natura, muzica raggae si libertate.

"Am vazut vorbindu-se spaniola, franceza, engleza. Este o mare bucurie pentru noi si ne gandim pentru anul viitor sa contribuim si noi ca entitate locala, sa sponsorizam acest fetival".
Vasile Serban - primar comuna Teliu

"Am inceput cu Sensi Tom dn Grecia, care mixeaza raggae roots din anii '70, '80, '90 si chiar acutal, Upfull Posse din Franta care mixeaza raggae dansant, numit dance hall, tot asa de la fundatia miscarii muzicale pana acum si nu in ultimul rand El Fata".
Sebastian Schubert - organizator

"Va fi o onoare sa revin si la anul cand voi aduce si cativa prieteni greci aici pentru a vedea acest loc minunat, acest loc frumos".
DJ Sensi Tom - invitat

"Atmosfera este minunata, grozava. Este minunat sa fii la Teliu. Iubesc Teliul, oameni buni, atmosfera pozitiva, muzica buna, este foarte bine. Voi reveni la Teliu, oricand si in orice zi".
El Fata - invitat